Reparatieservice

Vanzelfsprekend wilt u zolang mogelijk genieten van uw aankoop. Helaas zijn onverwachte defecten nooit uitgesloten. Is uw apparaat kapot? Dan kunt u bij Van Oort Elektronika terecht! Onze gecertificeerde vakspecialisten staan klaar om uw aankoop te repareren. 

Van wasmachine tot televisie, onze specialisten hebben ruime kennis om allerlei producten te repareren. Ook wanneer de garantieperiode van uw artikel verlopen is of als u het apparaat bij een andere winkel heeft gekocht. Zelfs dan staan wij voor u klaar. 

Eigen reparatiedienst

Wij hebben een eigen reparatiedienst met eigen monteurs beschikbaar, waardoor wij in staat zijn om defecten snel voor u op te lossen. Dit geldt voor witgoed (wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers etc.) als bij ons gekocht bruingoed (TV, audio systemen etc.). Reparaties worden altijd uitgevoerd door monteurs met jarenlange ervaring en uitstekende vakkennis. 

Reparatieafspraak maken? 

Neem dan contact op met van Oort Elektronika via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op. Wij zijn tijdens openingstijden bereikbaar op 0317-615689

Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.